Nummer 1 in kinderfietsen
Goedkope Fietsen Online
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Bestellen via de website is tijdelijk niet mogelijk 

Product was successfully added to your shopping cart.

Racefietsen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Racefietsen


Een racefiets of een wielrenfiets is een fiets die speciaal bedoeld is om op hoge snelheid te rijden. In Nederland wordt veel gefietst en de wielersport is erg populair. Bent u op zoek naar een racefiets? Dan bent u bij Belkum Bikes aan het juiste adres. Wij hebben een breed aanbod aan prachtige racefietsen van verschillende merken. Welke fiets is het beste voor u? Er is keuze genoeg, maar u wilt natuurlijk wel een goede keus maken. U kunt zich bijvoorbeeld afvragen, welke opties zijn er? welke inch-maat is er nodig? Wat moet ik weten bij het kopen van een racefiets? Dat zijn zaken die goed zijn om te weten om de juiste keus te kunnen maken. En daar willen we u graag bij helpen!

Hieronder vindt u extra informatie die handig is bij het kopen van een racefiets. Ook vindt u een tabel met daarin informatie over de maten, zodat u precies weet welke maat het beste bij u past. Let er wel op dat de tabel slechts een hulpmiddel is en dat het bij een racefiets belangrijk is dat de maten precies goed zijn voor u. Heeft u verder nog vragen? Laat het ons gerust weten, we staan voor u klaar!

Een racefiets kopen
Bij het kopen van een racefiets is het belangrijk dat de maten goed voor u zijn. Dit fietst fijner en voorkomt bovendien blessures. Ook is het handig om na te denken over klikpedalen. Vooral als u langer fietst zijn deze pedalen erg aangenaam. Let daarbij ook op dat u de juiste schoenen heeft. Het kan even wennen zijn in het begin, maar u heeft er geheid plezier van. Let bij het kopen van een racefiets ook op de nodige accessoires zoals een helm, een slot, verlichting en dergelijke. Ook de juiste kleding maakt het fietsen erg comfortabel.

Maten
Welke inch-maat past het beste bij u? De juiste inch-maat is afhankelijk van uw lengte. Het is belangrijk dat u de juiste maat heeft en dat de fiets niet te groot of te klein is. Het is voor racefietsen erg belangrijk dat de fiets de goede maat heeft. Met een racefiets haalt u immers hogere snelheden dan met een normale fiets. Hieronder staan de lengtematen met de inch-maten die daarbij horen. Aan de hand van de onderstaande gegevens kunt u kijken welke fiets bij u past. Let er nogmaals goed op dat de fiets ook daadwerkelijk goed zit. Langs komen en testen kan altijd.

 

  Lichaamslengte     Geschatte binnenbeenlengte     Framemaat  
165 76 51
168 77 52
171 79 53
174 81 55
177 82 55
180 84 57
184 86 58
187 88 59
190 91 61
194 93 63
196 94 63
web-monitoring-ok