Nummer 1 in kinderfietsen
Goedkope Fietsen Online
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Bestellen via de website is tijdelijk niet mogelijk 

Product was successfully added to your shopping cart.

Omafietsen

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 15 van 55 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 15 van 55 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Omafietsen


Omafietsen bestaan al jaren en zijn nog steeds erg populair, zowel bij jongere als oudere mensen. Dat is ook niet voor niets. De omafiets is stevig, stabiel en hebben een sterke bagagedrager. Het hoge stuur, de klapstandaard en de 2 framebuizen zijn kenmerkend voor de omafiets. Ook de prijs van de fietsen valt mee. Oorspronkelijk is het begonnen in Engeland als Toerfiets, terwijl men vaak denkt dat de fiets uit Nederland komt. Door de jaren heen is de fiets weinig veranderd. Natuurlijk zijn er tegenwoordig enorm veel mogelijkheden.

Bent u op zoek naar een omafiets? Dan bent u bij Belkum Bikes aan het juiste adres. Wij hebben een breed aanbod aan prachtige van verschillende merken. Welke omafiets is het beste voor u? Er is keuze genoeg, maar je wilt natuurlijk wel een goede keus maken. Je kan je bijvoorbeeld afvragen, welke opties zijn er? welke inch-maat is er nodig? Hoe groot moet het frame zijn?

Dat zijn zaken die goed zijn om te weten om de juiste keus te kunnen maken.
En daar willen we je graag bij helpen! Hieronder vindt u twee tabellen met daarin informatie over de maten, zodat u precies weet welke maat het beste bij u past.
Heeft u verder nog vragen? Laat het ons gerust weten, we staan voor u klaar!

Maten
Welke inch-maat past het beste bij u? De juiste inch-maat is afhankelijk van uw lengte. Het is belangrijk dat u de juiste maat heeft en dat de omafiets niet te groot of te klein is. Omafietsen verschillen qua maten eigenlijk niet van gewone fietsen, u hoeft dus geen rekening te houden met verschillen.

Hieronder staan de lengtematen met de inch-maten die daarbij horen. 

  Lengte       Framemaat  
vanaf 1m55 47 - 50 cm
vanaf 1m65 50 - 52 cm
vanaf 1m70 52 - 55 cm
vanaf 1m75 55 - 58 cm
vanaf 1m80 58 - 61 cm
vanaf 1m85 61 - 63 cm
vanaf 1m90 63 - 66 cm
web-monitoring-ok