Nummer 1 in kinderfietsen
Goedkope Fietsen Online
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Bestellen via de website is tijdelijk niet mogelijk 

Product was successfully added to your shopping cart.

Moederfietsen

Van hoog naar laag sorteren

   

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

7 artikel(en)

Moederfietsen


Een moederfiets is een handige fiets voor moeders. Hiermee kunt u makkelijk de kinderen heen en weer brengen, boodschappen doen en natuurlijk ook gewoon een lekker stuk fietsen. De fiets is extra stevig en heeft extra ruimte voor een kinderzitje of bijvoorbeeld boodschappen. Het stuur is ook breder en er zit meer ruimte tussen het zadel en het stuur. Dat maakt het mogelijk om een kinderzitje voorop de fiets te plaatsen.

Kenmerkend voor een moederfiets is ook de lage instap en het stuurslot. Door de lage instap kunt u makkelijk op en afstappen. Het stuurslot zorgt ervoor dat het stuur niet kan bewegen en dat u uw kind veilig in het kinderzitje kan zetten.

Bent u op zoek naar een moederfiets? Dan bent u bij Belkum Bikes aan het juiste adres. Wij hebben een breed aanbod aan prachtige moederfietsen van verschillende merken. Welke fiets is het beste voor u? Er is keuze genoeg, maar je wilt natuurlijk wel een goede keus maken. U kunt zich bijvoorbeeld afvragen, welke opties zijn er? welke inch-maat is er nodig? Dat zijn zaken die goed zijn om te weten om de juiste keus te kunnen maken.
En daar willen we u graag bij helpen! Hieronder vindt u twee tabellen met daarin informatie over de maten, zodat u precies weet welke maat het beste bij u past.
Heeft u verder nog vragen? Laat het ons gerust weten, we staan voor u klaar!

Maten
Welke inch-maat past het beste bij u? De juiste inch-maat is afhankelijk van uw lengte. Het is belangrijk dat u de juiste maat heeft en dat de fiets niet te groot of te klein is. moederfietsen verschillen qua maten eigenlijk niet van gewone fietsen, u hoeft dus geen rekening te houden met verschillen.

Hieronder staan de lengtematen met de inch-maten voor die daarbij horen. 

  Lengte         Framemaat    
vanaf 1m55 47 - 50 cm
vanaf 1m65 50 - 52 cm
vanaf 1m70 52 - 55 cm
vanaf 1m75 55 - 58 cm
vanaf 1m80 58 - 61 cm
vanaf 1m85 61 - 63 cm
vanaf 1m90 63 - 66 cm
web-monitoring-ok