Nummer 1 in kinderfietsen
Goedkope Fietsen Online
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Bestellen via de website is tijdelijk niet mogelijk 

Product was successfully added to your shopping cart.

Kinderfietsen

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 15 van 421 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 29
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 15 van 421 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 29

Kinderfietsen


Belkum Bikes heeft een breed assortiment kinderfietsen. Deze bestaat uit jongensfietsen en meisjesfietsen van verschillende grootten en voor de kleinsten zijn er de loopfietsen. U heeft keuze uit kinderfietsen van verscheidene fabrikanten. Ook biedt de voorraad kinderfietsen van Belkum Bikes ruime keuze in allerlei wielmaten en versnellingen. Hiermee heeft u de mogelijkheid een fiets te kopen op maat voor de trotse toekomstige eigenaar.

Er is een scala aan mooie en goede kinderfietsen in elke prijsklasse te vinden op www.goedkope-fietsen-online.nl. Zo kan u een stoere blauwe jongensfiets met zijwieltjes kopen van €89,00 van uitstekende kwaliteit. Uiteraard geldt bij de prijzen van de kinderfietsen dat hoe groter het kind is waar de fiets voor gekocht wordt, hoe hoger de prijs wordt. Op Belkum Bikes kan u terecht voor kinderfietsen tussen de €34,00 en €419,00. Daarbij kan u op de website zien dat Belkum Bikes een secure selectie heeft gemaakt om de beste prijs-kwaliteit verhouding voor kinderfietsen aan te reiken.

Ook kan u er terecht als u specifieke wensen heeft, zoals voor een kinder racefiets. Zo heeft Belkum Bikes op het moment een prachtige aanbieding voor een Elite Giro 24 inch voor €269,00! En bij de kinderfietsen voor meisjes zitten vaak mandjes in mooie kleuren aan het stuur en zijn meerdere meisjesfietsen uitgerust met zitjes achterop de fiets. En wilt u graag een voordrager op de fiets, biedt Belkum Bikes eveneens veel keus.

Ook zijn er leuke meisjesfietsen met een sportieve of juiste klassieke vormgeving. Zo kan uw dochter terecht bij Belkum Bikes voor een omafiets, maar kan ze bijvoorbeeld ook haar lievelingskleur haar keuze laten bepalen.

Voor de kindjes die net zullen leren fietsen, is het fijn als ze in het begin nog kunnen blijven lopen terwijl ze op de fiets zitten en er daarbij geen trappers in de weg zitten. Op deze manier kunnen ze alvast wennen aan het sturen en daarbij het evenwicht houden, zonder dat ze ook nog eens tegelijkertijd moeten trappen. Bij de kinderfietsen bieden de loopfietsen dus de mogelijkheid om het fietsen in stapjes te leren.

Wanneer u op www.goedkope-fietsen-online.nl aangeeft naar wat voor soort fiets u op zoek bent, kan u nog een extra selectie maken als u bijvoorbeeld een voorkeur heeft voor draadloze verlichting op de fiets of als u graag wil dat de fiets met een ART keurmerk slot geleverd wordt.

Wanneer u het assortiment kinderfietsen bij Belkum Bikes bekijkt, kan u precies de fiets kopen waar u naar op zoek bent.

web-monitoring-ok