Nummer 1 in kinderfietsen
Goedkope Fietsen Online
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Bestellen via de website is tijdelijk niet mogelijk 

Product was successfully added to your shopping cart.

Accessoires

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 15 van 1037 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 70
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 15 van 1037 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
  5. 70

Accessoires


Belkum Bikes is een expert op het gebied van fietsen. Maar met de fiets alleen bent u er vaak nog niet. Bijna iedereen heeft wel fietsaccessoires op zijn of haar fiets. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos. De juiste fietsaccessoires maken het fietsen een stuk comfortabeler.

Als u een fiets koopt, koopt u deze met een bepaald doel. U wilt bijvoorbeeld mobiel zijn en elke dag makkelijk de kinderen ophalen en boodschappen doen. In dit geval kunt u kijken naar fietsmanden, fietstassen, of fietszitjes. Misschien koopt u een fiets omdat u in het weekend lekker wilt wielrennen. De juiste fietskleding, een fietsbidon en een fietshelm zijn dan geen overbodige luxe. Het is goed om na te denken waarvoor u de fiets precies wilt gebruiken. Als u dit weet, kunt u de juiste fietsaccessoires vinden voor uw fiets. Deze kunnen ervoor zorgen dat u nog meer plezier uit de fiets haalt.
Ook hebben wij de belangrijkste fietsaccessoires zoals een fietsbel, fietsslot of fietspomp. Veiligheid is belangrijk. Vooral bij kinderen is het belangrijk dat zij veilig kunnen fietsen. Daarom is het aan te raden goed na te denken over fietsaccessoires.

Wettelijk is alleen verlichting verplicht op een fiets, maar vaak heeft u aan alleen verlichting niet genoeg. Neem gerust een kijkje bij onze fietsaccessoires. Als u verder nog vragen of opmerkingen heeft, laat het ons gerust weten, we helpen u graag!

web-monitoring-ok